Продължавайки да използвате този уебсайт, Вие се съгласявате с Политиката за употреба на „бисквитки“.

Разбрах

Плащания и доставка

Не трябва да се притеснявате за доставката на вашите продукти от Winning /Winning.bg/, тe ще бъдат доставени до вашия дом.

Ние се стремим да доставим продуктите ви възможно най-бързо!

Ако продукта, който искате го имаме наличен, ние ще ви го доставим до 24 часа напълно Безплатно /виж Забележка/. Ако желаете уреда/ите да ви се доставят в деня в който е направена поръчката т.е до 10 часа от поръчката , тази услуга може да се извърши при допълнително заплащане от страна на клиента по тарифа на куриерската фирма. Ако нямаме наличен продукта, ще бъдете уведомени допълнително от нашите консултанти за точната д­ата за получаване на продукта.

• Доставките се извършват в цялата страна , като доставката е абсолютно БЕЗПЛАТНА .


Доставката на продуктите, предлагани в Winning.bg се осъществява посредством куриер. Стоката се доставя до кота нула на адреса.Използваме услугите на куриерска фирма Speedy .

!!! Когато клиент е направил поръчка , тя е потвърдена и изпратена чрез куриерската фирма , клиентът има право да откаже получаването на продукта/те/ , но транспортните разходи в двете посоки са за сметка на клиента по стандартна тарифа на съответната куриерска фирма,в зависимост от теглото на уреда и населеното място.

Важно! Разноските по връщане на стока са за сметка на купувача.

Използваме куриерските услуги на Speedy - www.Speedy.bg

Доставката се извършва от 10:00ч. - 18:00ч., всеки делничен ден.

Ако, този период не е удобен за вас, посочете "до поискване" в полето "Забележки". Така пратката ще отиде в офиса на куриера във вашия град (ако има такъв). По този начин, можете да я вземете в удобно за вас време.

   Офисите на Speedy , работят в делнични дни от 09:00ч. - 17:30ч.
   Офисите на Speedy , работят и в събота от 09:00ч. - 13:00ч.    Всички поръчки се приемат и обработват в деня на получаването им. Поръчки направени в празнични дни се обработват в първия работен ден.
Поръчаните продукти, ще бъдат доставени на посочения от Вас адрес, освен ако не са до поискване от офиса на куриера.
В случай, че пратката е до поискване от офис на куриера, трябва задължително да го упоменете като забележка, при оформяне на поръчката.
Графикът на обслужване, както и адресите на локалните офиси, можете да намерите на страницата на куриера.
Цената за доставка не е включена в цената на продукта, но е включена в общата дължима сума.
Доставката се приема от купувача, или от друго лице намиращо се на адреса, което e предварително записано още при поръчка и представено неговото име което  заплаща стоката. За да проверите статуса на Вашата пратка, Ви е нужен номера на товарителницата, който изпращаме по имейл на регистрираните си клиенти заедно с името на куриерската служба, след което можете да направите справка по телефона или на сайта на използваната куриерска служба:

  Speedy - http://www.Speedy.bg/  0 7001 7001 – за абонати на фиксирани мрежи;
1 7001 7001 – за абонати на мобилните оператори;
*7001 – кратък номер за заявка за куриер (за абонати на VIVACOM и Mtel)

С услугата “Отвори преди плащане” Winning.bg Ви предоставя възможност да прегледате поръчан от Вас уред при доставка пред куриера преди неговото заплащане. В прегледа се включва само проверка на цялостта на продукта, а не изпробване на техническото му състояние.

Изпращаме пратки с куриерска фирма "Спиди" до Ваш адрес или до офис на фирмата. В момента на получаване Вие, нашият клиент, трябва да отворите и прегледате продукта пред доставчика. Ако установите транспортен дефект /счупване или одраскване/, куриерът на място издава протокол за увредена пратка, взема уреда, а ние Ви доставяме друг.

Winning.bg не носи отговорност и не подменя стока с транспортен дефект, ако това не е установено пред куриер в момента на доставяне!

Сигурност при онлайн пазаруване!

Ние ще Ви изпратим продукта чисто нов, в оригинална опаковка с цялата съпътстваща го документация, гаранционна карта, касова бележка или фактура.
Ние пазим стриктно Вашите лични данни и не допускаме трети лица да имат достъп до тях.
Ние гарантираме всички Ваши права, предвидени в Закона за Защита на Потребителите и Ви насърчаваме да бъдете активни потребители!
Ние не начисляваме скрити такси! Крайната сума за плащане се образува от цената на артикула + цената за доставка. Ние никога няма да изискваме от Вас повече пари, отколкото е стойността, посочена на Вашата поръчка!
Ние ще Ви се обадим преди да изпратим избраната от Вас стока, за да ви дадем допълнителна информация и да се уверим, че всичко по направената заявка е наред.

Преглед на стоката. Рекламации

При получаването на стоката потребителят е длъжен незабавно да я прегледа и в случай, че констатира явни недостатъци, липсата на някой от придружаващите я аксесоари и/или на който и да е от изискваните от българското законодателство документи, незабавно да информира лицето извършващо доставката. Ако не направи това, вещта се смята за одобрена, като потребителят губи правото по - късно да претендира, че стоката му е доставена с явни недостатъци, липсата на някой от придружаващите я аксесоари и/или на който и да е от изискваните от българското законодателство документи. Рекламации на закупени чрез онлайн магазина стоки се извършват по правилата на ЗЗП и съобразно сроковете и условията на търговската им гаранция.

Адрес за рекламации:

гр.Плевен,ул.Кара Кольо 6 ,тел: 0700 18 339

email: office-3@winning.bg